Kreta 2011

Take off

1 sep. 2007

Nu var det länge sedan...

Det KAN bero på att Marvin har haft att göra. Marvin har börjat jobba på ett jättekul ställe, vi gör så att andra sparar pengar, tjänar pengar och slipper vara oroliga för en massa saker... Bra va´ ?

Sen har ju Marvin haft lite pyssel på hemmaplan. Ja, Marvin har ju inte tagit många spadtag, om man så säger, men det verkade lite "busy", eller hur?

Men nu är vi tillbaka, det kanske inte blir så frekvent bloggande på ett tag, för Marvin och alla andra, ja NÄSTAN alla, så är det ju så att tiden inte riktigt räcker.

Då kan man bli lite avis på den här snubben som får all tid i världen, och han har ändå varit lite busig, ja till och med riktigt dum.

Man kan ju tycka att det kanske skulle räcka med att ta bort dödsstraffsdomen som hänger över honom, men OH NO.... det är Amerikat, och ska det göras så ska det göras ordentligt... vi ger grabben evigt liv!!

Well, carpe höstmorgnar!!

(Nu ser Marvin att "den stora tidningen" har lyckats hitta någon som läste svenska ända upp i högstadiet, så artikel är korrad, men det var kul så länge det varade)